Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرقت عجیب از موزه همدان، دکتر داروساز قلابی، راننده کامیون سارق و ده‌ها متهم دیگر در طرح رعد پلیس پیشگیری پایتخت به دام افتادند.

روزنامه ایران: صبح دیروز سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در تشریح پنجاه و هشتمین مرحله از طرح رعد پلیس پایتخت که با حضور خبرنگاران در مقر پلیس پیشگیری تهران بزرگ برگزار شد، گفت:‌ در جریان این طرح۸۵۱ سارق، زورگیر و مالخر دستگیر شدند که برخی از این افراد به‌صورت باندی عمل می‌کردند و ۲۵ باند در این مرحله از طرح رعد منهدم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این مرحله از طرح بیش از هزار پرونده سرقت تا به این لحظه کشف شده و به سرانجام رسیده است.
وی درباره کشفیات سلاح نیز گفت:‌ هفت قبضه سلاح گرم، ۴۰ عدد فشنگ و ۱۸۸ قبضه سلاح سرد در این مرحله کشف و ضبط شده است. ۵۲ پاتوق سارقان، ۹ مورد از مراکز مالخری، ۴ محل تردد سارقان و اراذل و اوباش و ۵۲ محل فروش مواد مخدر در این مرحله از طرح رعد شناسایی شد که اقدامات لازم برای پلمب این اماکن انجام شد.


حفظ امنیت در مراسم عزاداری محرم
وی درباره تمهیدات پلیس برای ایام محرم نیز گفت: طی چند هفته گذشته برنامه‌ریزی‌های لازم برای برقراری امنیت در ١٢ هزار تکیه، حسینیه و مسجد انجام شده و پلیس یاران و محرم یاران در تمام این اماکن و بخصوص هنگام بیرون رفتن دسته‌‌های عزاداری حضور دارند.
رحیمی درباره نظارت بر اماکن پر تجمع برگزاری مراسم عزاداری‌های محرم نیز اظهارکرد: بالغ بر ٨٠ هیأت بزرگ شناسایی شدند که به‌صورت میانگین ۵٠ نفر از نیروهای همکار در پلیس راهور، پلیس انتظامی و... به‌صورت محسوس و نامحسوس مسئولیت برقراری نظم و امنیت چه در حوزه انتظامی و چه در حوزه ترافیکی را در این فضاها برعهده دارند.


سکه‌ای که سارق موزه را لو داد
نگهبان موزه‌ای در همدان که مدعی است لیسانس مکانیک دارد و مستندسازی می‌کند، سارق مخزن میراث فرهنگی موزه است. متهم شیشه‌ای که تصورش را نمی‌کرد راز سرقت عتیقه‌هایی که میلیاردها تومان ارزش داشتند برملا شود، خیلی زود توسط مأموران پلیس پیشگیری پایتخت بازداشت شد.
ماجرای سرقت از موزه چه بود؟ من نگهبان موزه‌ای در همدان بودم. پاییز سال گذشته 15 شب پشت سر هم با یک ساک از موزه سرقت کردم که تعداد اموال خیلی زیاد بود اما شب آخر موفق شدم گاوصندوق را باز کنم، داخلش سکه و سنگ‌های اصلی متعلق به دوره های هخامنشی و ساسانیان بود.
چه شد که به فکر سرقت افتادی؟ برای انتقام چون حقم را خورده بودند. 5 سال برای میراث فرهنگی فیلم مستند می‌ساختم اما پولش را ندادند. من حتی طلاهای همسرم را برای این کار فروختم اما پولی را که خرج کرده بودم به من ندادند. 300 میلیون تومان در سال 94 از آنها طلب داشتم آخر سر هم گفتند چون کارمند اینجا هستی پول به تو نمی‌دهیم. همکار من امین اموال بود و در موزه کار می‌کرد. البته جایی که من به آن دستبرد زدم، مخزن میراث فرهنگی بود. خودم نگهبان موزه بودم که یک روز برای سرکشی به اتاقی رفتم که عتیقه‌ها در آن نگهداری می‌شد. همکارم پارسال کرونا گرفت و در خانه‌اش قرنطینه شد. به همین دلیل من به جای او برای سرکشی به اتاق عتیقه‌ها رفتم. چشمم به یک مجسمه کوچک متعلق به دوره هخامنشیان افتاد که دقیقاً مشابه آن را داخل اتاق دیگری دیده بودم. کم کم در این مدت فهمیدم که دوستم مجسمه اصل را با بدل آن‌ که ساخته بود جا به جا کرده و فروخته بود. ولی من به جای اینکه ماجرا را لو دهم با توجه به کینه‌ای که از آنها به دل داشتم، تصمیم گرفتم از این فرصت استفاده و خودم عتیقه‌ها را سرقت کنم. البته چندباری که عتیقه‌ها را برای فروش  بردم  به من گفتند این عتیقه‌ها تقلبی است. در حقیقت من همان عتیقه‌هایی را که امین اموال جا به جا کرده بود و بدل بودند با خودم برده بودم. چندین بار این کار را کردم تا در نهایت اموال اصلی را پیدا کردم. نیمه‌های شب وارد می‌شدم و چندین قطعه را داخل ساک می‌گذاشتم و آنها را خارج می‌کردم. وسایلی که سرقت کردم شامل ظرف خسرو پرویز، وسیله شکار یکی از پادشاهان دوره هخامنشی، دستبند داریوش، مجسمه و سکه‌های دوره ساسانیان، ایلامیان و...  بوده؛ آنها را داخل ساکم می‌گذاشتم و خارج می‌کردم.


از این سرقت‌ها پولی هم گیرت آمد؟
موفق نشدم بفروشم، بعد از سرقت راهی تهران شدم و به‌دنبال خریدار مناسب بودم. چون دنبال مشتری دست به نقد بودم و از طرفی هم باید اموال را به خریدار نشان می‌دادم، همیشه عتیقه‌ها را با خودم حمل می‌کردم. مشتری هم پیدا کردم اما می‌خواستند ارزان بخرند. مثلاً یکی از عتیقه‌ها که مهری متعلق به دوره ساسانیان بود حدود 90 میلیارد تومان ارزش داشت اما خریداران مبلغی پایین‌تر از مبلغ اصلی پیشنهاد می‌دادند که من حاضر نمی‌شدم وارد معامله با آنها شوم.
چطور در تهران دستگیر شدی؟ می خواستم دوستم را به کمپ اعتیاد در تهران ببرم، در مسیر گرما زده شد و او را به پارکی بردم. داخل پارک بودیم که مأمور آمد بالای سر ما و جیب‌هایم را که گشت کارت شناسایی‌ام را دید و با استعلام هویتم مشخص شد که تحت تعقیبم و دستم رو شد.
اعتیاد داری؟نه فقط گاهی تریاک می‌کشم. البته گاهی هم گل و شیشه.
راز سرقت از موزه کی فاش شد؟من این کار را به تنهایی انجام نمی‌دادم. همکارم موقع خروج از موزه یک اشتباه ساده مرتکب شده و یک سکه از دستش به زمین افتاده بود که ما نفهمیدیم. سکه را که پیدا کردند بعد از مدتی متوجه سرقت‌ها شدند.


سرقت از راننده های کامیون
به محض اینکه از زندان آزاد شد سرقت‌هایش را دوباره از سر گرفت. در این 20 روز به گفته خودش دو مورد سرقت کرده است اما تحقیقات پلیس پیشگیری برای شناسایی سایر مالباخته‌ها ادامه دارد.
شگردت برای سرقت چه بود؟ زنگ می‌زدم باربری و درخواست خودرو برای حمل بار می‌کردم. آنها هم کامیون و راننده را می‌فرستادند و به بهانه استراحت و خوردن آبمیوه آنها را بی‌هوش می‌کردم. راننده را داخل خودرواش رها کرده و با کارت عابر بانکش خرید می‌کردم.
رمز عابر بانک‌های مالباخته‌ها را از کجا می‌آوردی؟ قبل از اینکه کاملاً بی‌هوش شوند، در حالتی مثل هیپنوتیزم جواب می‌دادند. من در همان فرصت سؤالاتم را که بیشتر رمز عابر بانک‌ها بود می‌پرسیدم.
نمی‌ترسیدی که برای آنها اتفاقی بیفتد؟شیشه‌های ماشین‌ را پایین می‌آوردم و خودروها را نیز مقابل کلانتری‌ها یا اورژانس بیمارستان‌ها رها می‌کردم تا اینکه رهگذران یا پلیس متوجه آنها شوند و برایشان اتفاقی رخ ندهد.
شغلت چه بوده؟ من خودم راننده کامیون بودم و می‌دانم که وضع مالی آنها نسبتاً خوب است. داخل یکی از کارت‌های عابر بانک 30 میلیون تومان بود که با آنها دلار خریداری کردم.
سابقه داری؟ به خاطر درگیری، دعوای خانوادگی و... 16 بار به زندان افتاده ام.


ترفند عجیب دکتر داروساز قلابی
با معرفی خودش به‌عنوان دکتر، زنان و دختران را فریب می‌داد و سرقت می‌کرد.
چرا خودت را دکتر معرفی می‌کردی؟ علاقه زیادی به پزشکی داشتم. زندان رفتن پدرم به اتهام حمل مواد مخدر و طلاق مادرم باعث شد نتوانم ادامه تحصیل دهم، اما به قدری به پزشکی علاقه‌مند بودم که مدام کتاب‌ها و مطالب پزشکی مطالعه می‌کردم. به همین دلیل اطلاعات خوبی در مورد پزشکی داشتم و خیلی جاها خودم را دکتر داروساز معرفی می‌کردم اما تحصیلاتی در این زمینه نداشتم.
با همین ترفند هم اعتماد مالباخته‌ها را جلب می‌کردی؟ من بلاگرم و دنبال کننده‌های زیادی دارم. در صفحه اینستاگرامم خودم را دکتر داروساز معرفی می‌کردم و عکس‌های زیادی هم می‌گذاشتم. دخترها هم با دیدن عکس و چند تا کلمه پزشکی باورشان می‌شد من دکتر هستم و در دامم گرفتار می‌شدند.
شگردت برای سرقت چه بود؟ابتدا به آنها ابراز علاقه می‌کردم و بعد هم پیشنهاد ازدواج می‌دادم. بعد از اینکه کاملاً اعتماد آنها را جلب می‌کردم وارد مرحله دوم اجرای نقشه‌ام می‌شدم. من ساکن شهرستان هستم و بعد از هر دوستی و پیدا کردن سوژه راهی تهران می‌شدم و با آنها قرار می‌گذاشتم. در محل قرار با لباس‌ها و سرو وضع مرتب و شیک حاضر می‌شدم. سومین مرحله، سرقت طلاهای خانواده آنها به‌دست خودشان بود.


چطور این کار را انجام می دادی؟ به آنها می گفتم به خاطر گران شدن دارو سرمایه گذاری در این کار درآمد زیادی دارد . آنها هم باور می کردند و مشتاق می شدند تا سرمایه گذاری کنند اما چون به اندازه کافی پول نداشتند به آنها می گفتم پول اعضای خانواده‌تان را مخفیانه بردارید و بفروشید و پولش را سرمایه گذاری کنید، بعد به آنها داروهای بی هوشی می دادم تا در غذای خانواده شان بریزند و آنها را بی هوش کنند. بعد از بی هوش شدن اعضای خانواده شان، آنها پول، طلا و دلارهای داخل خانه را سرقت کرده و برای من می آوردند. قرار بر این بود که خیلی زود سود سرمایه گذاری را به آنها برگردانم تا بتوانند طلا، پول و دلار مسروقه را سرجایش بگذارند. از آنجا که  دختران فکر می کردند من قصد ازدواج با آنها را دارم قبول می کردند .

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میراث فرهنگی دکتر داروساز پلیس پیشگیری مرحله از طرح عتیقه ها طرح رعد بی هوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۶۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان با بیان اینکه محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم هستند گفت: در برخی از مناطق شهر طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدهادی مصطفوی ضمن گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، در مورد تشریح جرم شناسی در طرح جامع شهری عنوان کرد: یکی از موضوعات در حوزه پیشگیری، بحث محلات بی‌دفاع است به عنوان مثال در بحث نورپردازی زمانی که معبر یا پارکی از لحاظ نورپردازی ضعیف باشد آن محل مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرایم می‌شود.

وی با اشاره به طرح شهرسازی و طرح جامع شهری گفت: یکی از مسائل و آسیب‌ها این است که در تثبیت طرح جامع در کمیسیون ماده پنج، نظر مجموعه قضایی و انتظامی کسب نمی‌شود و یا در منطقه‌ای احداثِ واحد‌های مسکونی دو طبقه مصوب می‌‌شود اما بعد از آن پروانه ساختِ واحدِ چند طبقه صادر می‌شود.

مصطفوی بیان کرد: در صورت بروز یک جرم باید سریع‌ترین اقدامات در راستای تصحیح فرآیند‌های منجر به وقوع آن انجام پذیرد و طبق «نظریه پنجره‌های شکسته» وقوع جرم مانند شکستن پنجره در یک محیط است و در صورتی که اقدامی درخصوص تعویض پنجره شکسته صورت نگیرد، سایر پنجره‌ها نیز مستعد شکستن می‌‌شوند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ابراز کرد: در حالی که در طرح اولیه مستحدثات با توجه به کوچه 6 یا 8 متری لحاظ شده بوده که تغییرات بعدی منجر به تراکم جمعیتی و تعارض منافع ‌می‌شود و این مسئله خود زمینه‌ساز بروز جرائم گوناگونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع همدان به تصویب رسیده و ما قرار نیست آن را تغییر دهیم، عنوان کرد: در طرح تفصیلی لازم است، پیوست‌های فرهنگی، انتظامی و امنیتی رعایت شود؛ لذا هدف کنونی این است که  آسیب‌شناسی‌های لازم صورت پذیرد و نظر نیروی انتظامی در خصوص شناسایی‌های صورت گرفته از سوی این نهاد درخصوص جرایم شایع در هر منطقه استفاده شود، تا در طرح تفصیلی اقدامات مناسبی در جهت کاهش چالش‌های هرمنطقه انجام پذیرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: با یک نگاه جرم‌شناسانه و فنی باید دید در یک منطقه که قرار است طرح تفصیلی و جامع انجام شود، قرار است رفاه را برای شهروندان و ساکنان آن منطقه به ارمغان بیاورد؟ یا اینکه منجر به مشکلات و تعارض منافع شود؟ از همه مهمتر باید به پیوست‌های فرهنگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) توجه شود.

مصطفوی عنوان کرد: اساساً در برخی از مناطق همدان طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبود‌ها و نقصان‌ها نرخ جرائم بالا است.

وی گفت: دستگاه قضایی و انتظامی این آمادگی را دارد که نقطه نظرات خود را در طرح فوق در جلساتی که با این موضوع برگزار می‌شود اعلام دارد تا کار به صورت بهتری پیش برود.

در ادامه جلسه نمایندگان مسکن و شهرسازی به توضیح طرح جامع و تفصیلی پرداختند و نمایندگان نیروی انتظامی نیز جرائم و آسیب‌های شناسایی شده در هر منطقه را به‌صورت نقطه‌ای تشریح کردند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • دستگیری سارقان ۳۰۰ میلیاردی در اشتهارد
  • ماجرای سرقت مجسمه ۵ میلیاردی مرد مجسمه ساز چه بود؟
  • دستگیری و انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر