Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، محمد مویدی  با تاکید بر اینکه خانه پدری جلال در اختیار سازمان میراث فرهنگی شهر تهران است، گفت: اگر این خانه تاریخی در اختیار شهرداری تهران بود، سرنوشت دیگری پیدا می‌کرد مثلا سعی می‌شد تا مانند خانه سیمین و جلال طبق اصول مرمت، مورد بازسازی قرار گرفته و به عنوان سرمایه فرهنگی برای نسل آینده حفاظت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: شهروندان و دلسوزان فرهنگی با بازدید از خانه موزه سیمین و جلال به وضوح درک می‌کنند که چقدر تلاش شده تا این بنای ارزشمند چه به لحاظ تاریخی و چه از نظر حفظ خاطره زندگی صاحبان ادب این کشور به خوبی مرمت، حفظ و نگهداری شود.

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران ادامه داد: خانه سیمین و جلال را می‌توان یکی از بهترین و موفق ترین خانه‌موزه ‌های شهر تهران و کشور دانست که ضمن تایید سازمان جهانی ایکوم، جوایز بین المللی را دریافت کرده است. تا جایی که در راستای تسرّی این تجربه ارزشمند به دیگر خانه موزه‌ها قرار همکاری و حمایت با شرکت توسعه فضاهای فرهنگی گذاشته شده است.

به گفته مویدی؛ در ایام نوروز امسال به تنهایی دو خانه موزه سیمین و جلال و خانه موزه اخوان ثالث با گذر از شرایط کرونا و پس از حدود دو سال، میزبان بیش از سه هزار شهروند هنردوست بوده  که نشان از توجه شهروندان و گردشگران به هنر و ادبیات پارسی و مجموعه خانه موزه های فرهنگی شهرداری تهران است.

مویدی با تاکید بر اینکه خانه پدری جلال واقع در منطقه ۱۲ در اختیار میراث فرهنگی است، بیان کرد: از آنجایی که مرمت و حفاظت از این خانه تاریخی در اختیار شهرداری تهران نیست، امیدواریم سازمان میراث فرهنگی اداره این خانه تاریخی را به شهرداری تهران واگذار کند تا به مانند خانه سمین و جلال براساس اصول علمی مرمت و به بهره برداری برسد.

بنا براعلام سایت شهر، او گفت: در سال جاری با همکاری شهرداران مناطق اداره خانه فروغ و عمارت وثوق الدوله به شرکت توسعه فضاهای فرهنگی واگذار شد که در برنامه مرمت و آماده سازی برای بهره برداری قرار گرفته است.

کد خبر 670382

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران میراث فرهنگی سیمین و جلال خانه موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس، از تعطیلی اماکن تاریخی– فرهنگی استان در روز شنبه، پانزدهم اردیبهشت‌،سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمد ثابت‌اقلیدی، امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: به مناسبت فرارسیدن شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) اماکن تاریخی فرهنگی تحت پوشش این اداره کل در روز شنبه پانزدهم اردیبهشت تعطیل خواهد بود.

وی افزود: در این روز مجموعه‌های تاریخی- فرهنگی حافظ، سعدی، ارگ کریم‌خانی، موزه سنگ‌های تاریخی هفت تنان، موزه پارس، موزه گرمابه وکیل در شیراز تعطیل است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس همچنین تاکید کرد: میراث‌های جهانی تخت جمشید و موزه تخت جمشید، پاسارگاد، بی‌شاپور، تنگ چوگان، موزه بی‌شاپور، کاخ اردشیر فیروزآباد، کاخ ساسان سروستان، مجموعه‌های باستانی نقش رستم و نقش رجب و موزه مردم‌شناسی کازرون، نیز پذیرای گردشگران و بازدیدکنندگان نخواهد بود.

کد خبر 750053

دیگر خبرها

  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد