Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد- سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه میراث فرهنگی باید در حفظ خانه موزه اخوان ثالث به شهرداری تهران کمک کند، گفت: این در حالی است که در وهله نخست باید این مجموعه از هرگونه آسیب و تخریبی وارده در امان بماند چرا که بر اساس نشانه ها ، تخریب […]

امتداد- سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه میراث فرهنگی باید در حفظ خانه موزه اخوان ثالث به شهرداری تهران کمک کند، گفت: این در حالی است که در وهله نخست باید این مجموعه از هرگونه آسیب و تخریبی وارده در امان بماند چرا که بر اساس نشانه ها ، تخریب صورت گرفته موجب خسارت های جدی در جداره و شاکله این خانه موزه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش امتداد به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، محمد مویدی در حاشیه بازدید از خانه موزه اخوان ثالث با بیان این مطلب که حفظ و نگهداشت این اثر ملی ، با برگزاری نشست‎های و اتفاق های ادبی و فرهنگی می تواند درشعر و ادبیات معاصرتاثیر گذار باشد. همچنین این مجموعه و سایر خانه موزه ها به صورت شبکه ای می توانند به مکانی برای فعالیت ها و تولیدات خلاق فرهنگی هنری تبدیل شوند.

مویدی با بیان این مطلب که پاسداشت خانه موزه ها به منزله حفاظت از جامعه انسانی و انتقال فکر تازه به نسل های آینده است، افزود: خانه موزه ها مکانی برای نمایش آثار،پاسداشت میراث نیاکان، انتقال آداب و رسوم به نسل های آینده است، بنابراین باید توجه و نگاه ویژه‌ای به جایگاه خانه موزه‌ها و اهمیت آنها در جامعه امروزی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: بنابراین دست اندرکاران امر از جمله میراث فرهنگی، شهرداری تهران و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی لازم است درجهت حفظ و نگهداشت خانه مشاهیر ومفاخرملی و میهنی تلاش کنند.
سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه خانه موزه ها فرصت بسیار مناسبی را برای علاقه مندان و دوستداران فرهنگ و هنربرای تفکرو تامل بیشتر بوجود می آورد وبا راه اندازی کافه هنر درفضاهای جانبی خانه موزه ها می توان ضمن جذب مخاطبان به این مراکز؛ به گسترش پهنه های فرهنگی در سطح شهر کمک کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مطمئنا با همکاری مدير كل میراث فرهنگی تهران و صدوردستورالعمل ها و مقررات بناهای ثبت ملی،می توان مانع تخریب وخسارتهای جبران ناپذیرآتی به خانه موزه اخوان ثالث شده و در حفظ حریم و هویت این خانه کمک کنیم.
مویدی با تاکید بر اینکه تخریب کامل ساختمان مجاوربه طور قطع به خانه موزه اخوان ثالث آسیب جدی وارد خواهد کرد، تصریح کرد: به طور قطع میراث فرهنگی با توجه به قوانین ومقررات مربوطه می تواند پروانه ساخت ساختمان مجاور را ابطال کرده و با توجه به اختیارات قانونی و حقوقی به شهرداری تهران در حفظ خانه موزه اخوان ثالث کمک کند.
به گفته این مقام مسئول با توجه به زیربنای کم خانه موزه اخوان ثالث(140 متری) نیاز به این داریم که پس از ابطال پروانه ساخت؛ با تملک والحاق خانه مجاور به این مجموعه کمک کنیم.
وی با اشاره به اینکه خانه موزه اخوان ثالث يكم مهرماه 1382 با شماره 10404 به‌ عنوان يكي از آثار ملي ايران به ثبت رسيده و از سال 1385در تملك شهرداري تهران است، بیان داشت: با همکاری میراث فرهنگی و بررسی کارشناسی این مجموعه از منظر قانونی و حقوقی می توان ضمن حفظ این خانه موزه به ایجاد بستری برای برگزاری مستمر برنامه های فرهنگی و ادبی ، بهبود شرایط فرهنگی محله و شهر به واسطه آمد و شد و حضور بزرگان فرهنگ و ادب به این خانه موزه کمک کرد.

گفتنی است مهدی اخوان‌ثالث از شهریور 1357 تا لحظه درگذشت خود در روز یک شنبه 4 شهریور 1369 در این خانه زندگی می‌کرده است، در نزدیکی خیابان زرتشت قرار دارد. درِ ورودی حیاط کوچک آن به کوچه‌ خجسته باز می‌شود .
خانه‌ اخوان‌ثالث در یک اشکوب (همکف و یک طبقه بالای آن) بنا شده و هر دو نیز دارای نقشه‌ای یکسان است و شامل این فضاهاست: نشیمن، پذیرایی رو به جنوب، اتاق شمالی، راهرویی که در ضلع شرقی واقع است و در انتها با پلکانی دسترسی به طبقه اول را فراهم می‌کند.

همچنین لازم به ذکر است که وسایل شخصی اخوان ثالث شامل دوربین عکاسی، ماشین ریش تراشی، کیف دستی آماده جانمایی در ویترین خانه موزه اخوان ثالث است.
‌خانه‌موزه‌ی مهدی اخوان‌ثالث در خیابان دکتر فاطمی، خیابان ششم، کوچه‌ی خجسته، پلاک ۲۹ واقع شده است.

برچسب ها : شرکت توسعه فضاهای فرهنگی -شهرداری تهران , محمد مویدی , موزه اخوان ثالث

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران محمد مویدی موزه اخوان ثالث شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران خانه موزه اخوان ثالث میراث فرهنگی خانه موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۵۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد

معاون امور مجلس،حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: خانه انصاری ارومیه در آینده نزدیک با کاربری جدید آماده میزبانی از گردشگران خواهد شد.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، جواد واحدی در بازدید از پروژه مرمتی خانه انصاری شهرستان اظهار کرد: خانه انصاری ارومیه از جمله خانه‌های قدیمی این شهرستان بوده که با تحویل به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی اقدامات مرمتی آن آغاز شده و امید است در آینده نزدیک با کاربری جدید آماده میزبانی از گردشگران باشد.

وی افزود: مرمت این بنای تاریخی در چند فصل انجام می‌شود و در این فصل مرمت و به‌سازی سازه‌ای بنا، حذف الحاقات نامتناجس و آسیب‌رسان و ساماندهی و اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی انجام می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی افزود: انجام مرمت‌های معماری اعم از نازک‌کاری و اجرای کف‌سازی متناسب، بازسازی بخش‌های تخریب شده بنا مطابق الگوی تاریخی، ساماندهی و محوطه‌سازی بنا و نیز اجرای دیوار محوطه حیاط ضلع جنوبی جزو اقداماتی مرمتی این بنا هستند.

کد خبر 749457

دیگر خبرها

  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • سنگلج در خطر است!
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد