Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@05:43:31 GMT

آغاز به کار خانه‌موزه شهید تندگویان در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۱۴۶۷۲

آغاز به کار خانه‌موزه شهید تندگویان در سال ۱۴۰۰

محمدرضا کارگر در خصوص شایعات مبنی بر خارج شدن کاخ گلستان از ثبت جهانی گفت: چنین شایعه‌ای صحت ندارد و این مجموعه با رعایت استانداردهای لازم به فعالیت خود ادامه می‌دهد و خطری آن را تهدید نمی‌کند.

به گزارش مشرق، هفته تهران بهانه‌ای شد تا بار دیگر به معضلات عرصه میراث فرهنگی و گردشگری این کلان شهر اشاره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلان شهری که به اندازه تمام وسعتش جاذبه‌های گردشگری را در خود جا داده است اما همواره مغفول می‌مانند و صرفا در سال‌های گذشته شاهد بودیم که تهران با انبوهی از جاذبه‌های گردشگری به معبر و نه مقصد گردشگری تبدیل شده است.

افتتاح خانه موزه شهید تندگویان تا یک سال دیگر

کارگر در خصوص آخرین وضعیت خانه موزه شهید تندگویان اظهار کرد: این مجموعه کامل شده و مدیریت آن زیر نظر وزارت نفت است. خانواده شهید تندگویان در این زمینه همکاری کامل را انجام داده‌اند و وزارت میراث فرهنگی آماده است تا در راستای راه اندازی هرچه سریع تر این مجموعه همکاری لازم را داشته باشد و اگر اراده لازم وجود داشته باشد، به زودی این مجموعه افتتاح خواهد شد و می‌توان در سال ۱۴۰۰ نیز از این پروژه رونمایی کرد.

این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی در خصوص شایعات مبنی بر خارج شدن کاخ گلستان از ثبت جهانی افزود: چنین شایعه‌ای صحت ندارد و این مجموعه با رعایت استانداردهای لازم به فعالیت خود ادامه می‌دهد و خطری آن را تهدید نمی‌کند.

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی وزارت میراث فرهنگی در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته برنامه‌های مفصلی در خصوص هفته تهران برگزار شد اما در سال جاری به علت شیوع کرونا نمی‌توان آنگونه که شایسته است این مراسم را برگزار کرد ولی می‌توان در این هفته عنوان کرد که پروژه‌های تاریخی و فرهنگی تهران همچنان با قدرت در دستور کار قرار دارند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ موزه میراث فرهنگی کاخ گلستان وزارت میراث فرهنگی مشرق نیوز شهید تندگویان شهید تندگویان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۴۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحسن حسینی صبح امروز سه شنبه در گفت و گویی رسانه ای اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، با حضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

او افزود: از آغاز کار دولت سیزدهم، حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تأمین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده در خصوص نابودی اسکلت های کشف شده در جوبجی گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره این فیلم که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش شده است.

او افزود: در هر هیأت کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیاءِ مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان بیان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندارد و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کد خبر 6092965

دیگر خبرها

  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • (تصاویر) خانه موزه شهید مطهری
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد